fbpx

Termeni si Conditii

Termeni si conditii becnorbert.com

TERMENI GENERALI
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://becnorbert.com/ (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul https://becnorbert.com/ (denumit in continuare “Site” si/sau “BECNORBERT”), ori poate utiliza in orice mod serviciul BECNORBERT.com oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului BECNORBERT.com”), si are valoarea unei conventii incheiate intre BECNORBEEVISUAL SRL (denumita in continuare “BECNORBERT”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului BECNORBERT.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul BECNORBERT.ro (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului BECNORBERT.com, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

MATERIALELE SI INFORMATIILE ACCESIBILE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin BECNORBERT.com si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al BECNORBERT. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: BECNORBERT –https://BECNORBERT.com)
sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea BECNORBERT”.
BECNORBERT isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa contact@BECNORBERT.RO.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea BECNORBERT, ci numai raspunderea persoanelor respective.

LIMITAREA RASPUNDERII
BECNORBERT nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. BECNORBERT va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea,BECNORBERT nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe BECNORBERT pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora,BECNORBERT si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al BECNORBERT, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe BECNORBERT si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului BECNORBERT.com sau orice alt aspect relationat Serviciului BECNORBERT.com

BECNORBERT.com foloseste cookie-uri. Accesand site-ul, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe detalii, click aici.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca BECNORBERT.com sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de catre dvs. Mai multe detalii aici

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
BECNORBERT are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului, prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a servicilor BECNORBERT.com .

LEGEA APLICABILA. LITIGII
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale BECNORBERT, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala Cluj-Napoca