fbpx

Fotografie de Produs Cluj

Here's What We Do Better

Fotografia care vinde produsul tau
Ai un produs, pe care vrei sa il vinzi? Perfect, ai nevoie de niste poze de produs, ca sa il poti prezenta viitorilor clienti. Foarte important, uita-te la portfoliul fotografului pe care il alegi, analizeaza-i pozele. La fotografia de produs conteaza foarte mult creativitatea fotografului. Fotografiile de produs se limiteaza la doua mari categorii: cele cu fundal alb/negru descriptive si cele puse in situatii de uz, ca in viata de zi cu zi. In oricare categorie te-ai incadra, majoritatea produselor se vor comporta, ca o oglinda, adica vor reflecta tot ce le inconjoara, de aceea este foarte important sa alegi un fotograf care are experienta si stie cum sa elimine relfexiile in procesul de fotografie sau sa fie un retoucher foarte bun.
Procesul
Procesul de creeare a unei fotografii de produs incepe la stabilirea de categorie, ce fel de poza de produs doresti, dupa care iti alegi fotograful, ii prezinti produsul si discutati despre cum ai vrea sa arate pozele, de asemenea care este atuul produsului, care sunt partile care trebuie subliniate, efectiv ii prezinti produsul. Acest pas este important, deoarece in multe situatii la pozele de produs vazute de ochiul uman, in cele din urma, rezultatul final este total diferit. In fotografia de produse comestibile,cum ar fi: mancare, intalnesti cele mai ciudate tehnici. Frisca aceea apetisanta de pe torturi sau spuma de pe cappuccino este de fapt spuma de ras, iar ciocolata topita care curge, e de fapt ulei de motor.
Asul din maneca
Stii halba aia de bere, care are spuma groasa deasupra? Are un strop de detergent de vase in el. Gheata de multe ori e din plastic si cand vezi o bautura calda care se evapora, este de fapt e un tampon umed incalzit la microunda. Aceste secrete ale industriei le stiu doar fotografii si de aceea este important sa explicati fotografului ce stie produsul si ce ati dorii sa vedeti ca rezultat final.
Fotografia care iți vinde produsul este la un click distanță!