fbpx

Fotografie Portret Cluj

Here's What We Do Better

Cheia unui portret de succes
Imaginea sufletului, un portret bun, reda personalitate , e un fel de carte deschisa despre viata protagonistului. Secretul crearii unui portret de success e sa iti descifrezi clientul sa vezi cum se comporta, cum il poti stabiliza si castiga increderea. El se va deschide si isi va lasa personalitatea capturata intr-un portret genial. La fel ca in orice alt domeniu, si aici, pregatirea este foarte importanta.
ww
Importanta discutiei client-fotograf
O discutie in prealabil cu persoana, este foarte benefica, putand afla multe informatii esentiale care sa ne ajute pe parcursul shootingului. Hobbyuri, pasinuni sau povesti, care il definesc pe el/ea ca persoana, duc la imbinarea acestor elemente intr-un portret de succes.
Un alt detaliu important este rabdarea, incercarea de ai deveni prieten si sa il asculti, astfel vei stii cum este personalitatea lui, de ce fel de poza are nevoie .
UU
Atentia la detalii
Prin fotografie, poti prezenta orice om ,in orice fel de postura. Aceasta sarcina ii revine fotografului, folosindu-se de lumini si de camera cu care modeleaza “sufletul” protagonistului si reda imaginea dorita! Este foarte important sa stim destinatia finala a portretului creat de noi deoarece, altfel de atentie necesita,de exemplu un portret electoral sau unul pentru un portfolio de moda, decat unul pentru o revista. Trebuie sa iti alegi locatia in functie de ce fel de portret vei face.
Portretul perfect este la un click distanță!