fbpx

Fotografie pentru Evenimente Corporate

Here's What We Do Better

Dinamism…
Fotografia de eveniment este un stil activ, in care tot timpul trebuie sa pregatit sa surprinzi momentele in care protagonistii se simt cel mai bine. Ca in orice fel de fotografie, este foarte important si aici pregatirea, cunoasterea tematicii evenimentului, programul. Din aceste motive trebuie sa te pregatesti inainte pentru toate momentele din cadrul acelui eveniment
In cautarea pozei perfecte
Un alt detaliu foarte important, e sa fii deschis, sa socializezi cu participantii, sa legi conexiuni, astfel le castigi increderea si prin asta pozele tale o sa fie mult mai reale. La eveniemente, cum ar fi concerte si petreceri este foarte important sa reflexti “vibe” ul eveniemntului. La aceste evenimente, trebuie avut in vedere factorii din exterior, care nu depind de tine, cum ar fi de exemplu luminiile. La oirce concert sau petrecere trebuie sa lucrezi cu luminile care iti sunt date si sa te folosesti de ele la maxim. Pentru asta trebuie sa fii cu ochii in patru tot timpul, sa te misti incontiuu sa cauti cel mai bun unghi pentru realizarea pozei perfecte.
11
…Si iar dinamism
Pe langa aceste lucruri trebuie sa fii atent si la public si sa fii pregatit de schimbarile de lumina, care de exemplu sunt radicale, cum ar fi finalul piesei si momentul cand incepe sa aplaude publicul. La petreceri, tot timpul trebuie sa iti imparti timpul in trei, sa ai timp pentru public, pentru dj si pentru momente!
Imortalizeaza evenimentul prin intermediul pozelor profesionale. Suna Acum!