fbpx

Fotografie Auto

Here's What We Do Better

Automotive Photography
Automotive photography, fotografii cu si despre masini, acest subiect imi este cel mai drag si cel mai apropiat. Iubirea si pasiunea o am din copilarie cand tatal meu ma plimba in golful sau mk1, apoi prima masina de care m-am indragostit a fost cand tata a parcat in fata casei un mk2 negru pe bbs uri, kit de 90’ GTI 16v..a fost dragoste la prima vedere. Toata povestea a continuat si a prograsat cum am crescut, Ralliul Avram Iancu, celebru la Cluj, tunning showuri, viteza in coasta si asa mai departe. In 2007 am dat de Virtual Tuning si impreuna la pachet a venit si photoshopul ,asadar pasiunea cultivata din copilarie au dat nastere creatiilor din capul meu, traduse in tuning in pixeli. In 2012, mi-am cumparat primul dslr, si dupa bac am inceput sa fac fotografii la masini.
Creativitate
La inceput mai timid si incercand sa fur idei de pe afara de la fotografi renumiti in aceasta bransa, dar cu timpul,avansand am inceput sa imi dezvolt propriile technici “low cost” la light painting si la rig shoturi si am incercat sa gasesc o solutie la toate situatiile pentru care profesionistii din bransa foloseau unelte de sute-mii de dolari. Asa am ajuns sa fac lightpainting noaptea pe feleac cu blitzul de la telefon, amici mei uitandu-se ciudati si nedumeriti de cum o sa iasa in intunericul acela o poza. O alta reusita, a fost rigul, construit din doua suction-cup-uri de la dedeman, un boom pole si multa banda adeziva. Intotdeauna am sustinut, ca trebuie sa scoti cel mai mult din ceea ce ai.. pe aceasta deviza am inaintat in timp si am aprofundat si arta post procesarii dar si iluminatului mai complex.
Atentie la Detalii
E foarte important pregatirea pentru un shooting, masina devine o oglinda uriasa, in care se reflecta orice detaliu, astfel trebuie sa iti alegi locatia, mai mult, curatarea masinii este un detaliu crucial. Un alt detaliu important este atitudinea pozei in paralel cu tipul masini, o masina draguta poate fi prezentatata intr-un mod foarte agresiv folosind lumina si detaliile adaugate pe parcursul post procesarii.
Pastreaza vii amintirile cu masina preferata!