fbpx

Fotograf Nunta Cluj

Here's What We Do Better

Cea mai importanta zi din viata ta
Cea mai importanta zi in viata ta.. pentru asta iti trebuie o persoana care sa inteleaga tot decursul evenimentului si nu doar apasa pe shutter. Este foarte important ca fotograful pe care il alegi sa fie atent la detalii si sa stie sa se sincronizeze cu toata lumea de la eveniment. Fotograful te indruma pe parcursul zilei si este responsabil de atitudinea mirilor, un om care intr-o zi iti devine cel mai bun prieten , si iti castiga increderea.
Procesul
De obicei procesul incepe la prima intalnire cu mirii cand se stabilesc detaliile si decursul zilei celei mari.
Planificarea din timp este foarte importanta deoarece, in ziua nuntii toate se suprapun si vine foarte bine un plan bine pus la punct si prestabilit. Cele mai importante detalii sunt orele la care incep evenimentele cheie, incepand de dimineata, cu machiaj, coafor, primirea invitatiilor, plecarea catre cununia civila apoi cununia civila in sine, cununina religioasa, ajungerea la sala de evenimente, dansul mirilor, programe speciale, incheiandu-se cu tortul.
Detalii
Trebuie lasat timp si pentru detaliile care nu se pot fixa, cum ar fi furtul miresei si a mirelui, o mini-sesiune de poze si evident, pentru orice problema tehnica care interveni.
Un alt lucru foarte important e sa va gasiti o persoana de incredere pe care sa plasati detaliile, de exemplu cand ajunge tortul sau cine se va ocupa de asezarea invitatiilor si de alte detaliii cu care v-ati putea confrunta daca doriti un program mai incarcat si interactiv.
Atentie
Acest pas este unul foarte important, deoarece daca mirii se ocupa cu aceste detalii isi pierd atentia asupra celuilalt si se vor destrama, asta punand in dificultate munca fotografilor si a videografilor.
Acesta este primul meu sfat, cand ma intalnesc cu un cuplu, sa fie atenti unu la altul, deoarece asa le dau multe multe moment minunate fotografilor si videografilor.
Portofoliu si Locatie
Un alt detaliu important, e sa va alegeti fotograful pe baza de portfolio, simpatie si experienta. Este foarte important sa fie simpatic si sa va simtiti in largul vostru langa acest om deoarece in orice moment al zilei el va fi alaturi de voi si va incerca sa va impuna in cea mai buna stare, sa va simtiti bine in cea mai importanta zi a vietii voastre.
Un alt detaliu foarte important este prestabilirea locatiilor de poze. Daca optati pentru un pachet: cu sesiune, save the date si trash the dress. Trebuie sa ii spuneti fotografului ce doriti, ce fel de poze, locatii va plac sau sa stabilit impreuna, locatiile, in funtie de ce doriti voi si ce va propune fotograful.
Lumina
E foarte important sa fiti cat mai siguri pe voi, astfel ajutati fotograful sa va sugereze, locatii cat mai potrivite pentru voi.
Un alt detaliu care trebuie prestabilit e shootingul din ziua nuntii, daca ati optat pentru un pachet fara servicii extra e foarte important sa stabilit gapul orar in functie de cat de incarcata e ziua nuntii si si de stagiul zilei, de asemenea si pozitia soarelui. De obicei, eu le recomand clientilor mei un orar mai spre dupamasa cand soarele e mai aproape de linia orizontului. Culorile sunt mult mai intense in aceea perioada a zilei si lumina e mult mai soft, decat, de exemplu ar fii la amiaza, cand soarele este deasupra si umbrele sunt foate tari. In plus si pentru miri e mai ok, deoarece lumina de dupamasa e mult mai placuta ochiilor, comparativ cu cea de la amiaz, plus, intensitatea lumini e mult mai scazuta dupamasa, asa scapati de fetele incruntate de dupamiaza.
Fotograful potrivit pentru nunta perfectă!